eur:
389.64
usd:
364.5
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Az éjszakai bár előtt csípték fülön a bűzös borzot

Nem hitt a szemének az egyik blackpooli bár kidobó embere, amikor az éjszaka közepén egy borzot pillantott meg az ajtó előtt. A férfinak sikerült elkapnia az Angliában nem honos állatot, közben azonban meg kellett tapasztalnia, miért tartozik nevéhez a bűzös jelző.

A blackpooli Mardi Gras klub kidobója elmondta: vasárnap hajnalban emberek gyűltek össze a bejárat előtt, és valami mókusszerű állatot néztek, de a mérete és a mozgása alapján gyorsan kiderült, hogy nem lehet mókus.

"Nem tudtam elhinni, amíg nem mentem elég közel, és láttam, hogy az egy borz. Láttam már borzokat a tévében, de soha nem gondoltam volna, hogy Blackpoolban éjjeli kettőkor pillantok meg egyet" - mesélte Mark Peniston.

A férfi segített elkapni az állatot, de közben meg kellett tapasztalnia a borz végső fegyverét, bűzmirigyének váladékát.

"Körülbelül háromszor spriccelt le, és azt kell mondjam, ez a legszörnyűbb bűz, amit valaha is éreztem" - tette hozzá Mark Peniston.

A később Nancy névre keresztelt állatot egy vászontáskába tették, és levitték a klub pincéjébe, majd reggel értesítették az állatvédelmi szolgálatot.

Utóbbi munkatársait is alaposan meglepte a borz blackpooli feltűnése, hiszen ez a faj Észak-Amerikában honos, így valószínűleg háziállatként kerülhetett Angliába, majd szabadon engedték, vagy egyszerűen megszökött.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×