eur:
395.15
usd:
371
bux:
65118.41
2024. április 19. péntek Emma

Eltiltották a komornyikot a Diana-megemlékezésről

Vilmos és Harry herceg nem hívta meg édesanyjuk egykori személyi titkárát, Paul Burrelt a Diana halálának tizedik évfordulóján rendezendő megemlékezésre, mert szerintük a férfi etikátlanul profitált az 1997-es tragédiából.

A hercegek a közelmúltban állították össze az augusztus 31-i megemlékezés meghívottjainak listáját, amelyről hiányzik Diana hercegnő egykori komornyikjának neve.

"A hercegek úgy gondolják, hogy Paul Burell elárulta Diana emlékét" - közölte a királyi család.

Nincs ott a meghívottak közötta néhai walesi hercegnő több közeli munkatársa sem, akikben az a közös, hogy jó pénzért publikálták az emlékirataikat.

Károly herceg második felesége, Camilla cornwalli hercegnő ugyanakkor szerepel a listán, noha köztudott, hogy feszült volt a viszonya Dianával.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×