eur:
394.37
usd:
371.64
bux:
67407.86
2024. április 16. kedd Csongor

A plakát, amely még New Yorkot is sokkolja

Több ezer filmplakátot kell eltávolítani az Egyesült Államokban, mert a rajta szereplő brutális jelenet sokak tiltakozását váltotta ki.

Los Angelesben óriásplakátok kerültek ki, New Yorkban pedig több mint ezer taxi oldalára ragasztották fel az After Dark (Alkonyat után) című horrorfilm hirdetését március 13-án, de ezen a héten az összeset leszedik - döntötte a film terjesztője, a Lionsgate, miután tiltakozók sokasága kereste meg a céget telefonon és levélben.

A reklámon Elisha Cuthbert színésznő látható mint akit megkínoztak és megöltek.

Az alkotók szóvivője szerint a hirdetés egy kommunikációs hiba miatt került ki, a nyomdával folyatott egyeztetés során tévedett valaki.

A terjesztők azt állítják: nem ismerték a reklám tartalmát, és miután meglátták, azonnal azt kérték, hogy a plakátokat távolítsák el.

Az alkotás május 18-án kerül a mozikba az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában.

A főszerepet játszó Elisha Cuthberget a 24 című sorozatból ismerhetik a nézők, ő alakítja Jack Bauer lányát.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×