eur:
392.57
usd:
365.45
bux:
66589.3
2024. április 26. péntek Ervin

Téli autózás: homok és lapát is kerüljön a kocsiba

A meteorológiai előrejelzések szerint szerdától havazás várható az ország területén. A télies időjárásra célszerű felkészülniük az autósoknak is.

Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője arra kéri az autósokat, hogy ha a hideg időben kisgyermekkel indulnak útnak, akkor vigyenek magukkal plédet és meleg teát.

Célszerű az autóban valamilyen érdesítő anyagot, például egy kis csomag homokot, valamint lapátot tartani, amely segíthet, ha elakad az autó.

Aki eddig még nem tette, annak célszerű téli gumit szereltetni az autójára, nagyon hidegben és hóban pedig lehetőleg ne induljanak útnak kevés benzinnel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

A várakozásokat felülmúló negyedéves számokat közölt első negyedéves gyorsjelentésében a Microsoft, a folyó negyedévre megfogalmazott kilátások azonban vegyesek a menedzsment bevételprognózisa kisebb csalódást okozott. A mesterséges intelligencia beruházások felpörögtek a Microsoftnál, a szektortársakhoz hasonlóan, és a költekezés a következő negyedévekben is fennmarad a menedzsment közlése szerint. A befektetők jól fogadták a negyedéves számokat, a Microsoft árfolyama közel 4 százalékot emelkedett zárás után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×