eur:
390.67
usd:
365.02
bux:
68285.88
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Metal police handcuffs isolated on black background, copy space, 3d illustration
Nyitókép: Rawf8/Getty Images

Összeverte és kirabolta a nőt, de megerőszakolni nem tudta

A gyanúsítottat egy másik büntetőügy miatt korábban próbára bocsátották.

A Pécsi Törvényszék közleménye szerint egy férfi letartóztatását szexuális erőszak, testi sértés és kifosztás alapos gyanúja miatt rendelte el egy hónapra a Pécsi Járásbíróság.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított múlt szombaton, az esti órákban jelent meg a nő és annak élettársa ingatlanánál, ahol az udvaron szexuális cselekmény végzésére szólította fel a sértettet.

Miután a nő ezt megtagadta, a férfi rángatni kezdte, többször megütötte, fojtogatta, ruháját letépte róla és közösülni próbált vele. Ez nem sikerült neki, ezért felhagyott a szándékával, a nőt a kertkapuhoz vonszolta, mobiltelefonját elvette, majd azt közölte annak élettársával, hogy ebben az állapotban talált rá.

A nő a bántalmazás miatt arc- és agykoponyazúzódást szenvedett,

közvetett agyi infarktus érte, és a bal oldala lebénult.

A bíróság határozatát az ügyész, a gyanúsított és a védője is tudomásul vette, így az végleges.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Valami nagyon nem stimmel a magyar gazdaságban

Valami nagyon nem stimmel a magyar gazdaságban

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy miért lett Magyarország Európa második legszegényebb országa a lakossági fogyasztás alapján és miért hagyta le a román fizetések vásárlóereje a magyarét. Ezek mellett szó volt a friss GDP-adatról is. Vendégünk volt Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. A második részben az OTP rejtélyes bankfelvásárlásáról kérdeztük Nagy Viktort, a Portfolio vezető részvénypiaci elemzőjét, aki azt is tudni véli, hogy melyik bank lehet az OTP kiszemeltje.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×