eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

Megfojtotta újszülött gyermekét egy többgyerekes nő Somogyban

A Somogy Vármegyei Főügyészség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a húszas évei végén járó, Tab környékén élő nővel szemben, aki megölte újszülött gyermekét.

A Somogy Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a vádlott házasságban élt és három kiskorú gyermeket nevelt, ennek ellenére várandóságát eltitkolta a férje elől. 2022 októberében a családja által korábban lakott ingatlan udvarán egészséges, kifejlett fiú gyermeknek adott életet.

A szülést követően a nő a kiskorú sértett nyakára egy ruhadarabot tekert, majd azzal megfojtotta. Ezt követően a vádlott a holttestet egy törölközőbe, majd egy szemeteszsákba helyezte, a holttestet tartalmazó zsákot az ingatlanon található lakatlan házban elrejtette, a házat pedig kulccsal bezárta.

A bűncselekmény az eset másnapján jutott a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tudomására. A nyomozók a bűncselekmény nyomainak felfedezését követően a vádlottat nyomban őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványt tett a vádlott letartóztatására.

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában az azóta is letartóztatásban lévő nővel szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×