eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Anonymous woman waist down shot of fishnet stockings standing on street corner at dusk with cars moving past. Lensbaby image
Nyitókép: Getty Images/tirc83

Prostituáltként dolgoztattak egy fiatal lányt, aki egy évig nem lehetett egyedül a lakásban – videó

Egy 29 éves férfi és 26 éves élettársa ellen emeltek vádat. A férfi több lányt futtatott egyszerre, rendszeresen bántalmazta őket, egyiküket pedig többször kábító hatású anyag használatára kényszerítette.

A vádirat szerint az egyik sértett fiatal lány korábban külföldön dolgozott prostituáltként, majd 2017-ben úgy döntött, hogy hazatér Magyarországra. Családjával rossz viszonyt ápolt és a lakhatása is megoldatlan volt – derül ki a Fővárosi Főügyészség sajtóközleményéből.

Miután a lány tudott arról, hogy a 29 éves férfi és 26 éves élettársa lányok "futtatásából" él, megkereste őket azzal, hogy Budapesten szeretné folytatni a szexmunkát. Az első személyes találkozókor a nő a lányt egy XIII. kerületi lakásba vitte, ahol erotikus tartalmú fényképeket készített róla, és feltöltötte egy internetes hirdetési oldalra. Meghatározta, hogy a lánynak a szexuális szolgáltatásokért milyen összegeket kell kérnie az ügyfelektől, és azt mondta, hogy a bevétel felét át kell adnia nekik.

A lány ezután egy éven keresztül az élettársak felügyelete és irányítása alatt dolgozott:

nem mehetett sehova egyedül, és egyedül a lakásban sem tartózkodhatott.

Folyamatosan, a nap 24 órájában rendelkezésre kellett állnia, és a vádlottak által bérelt belvárosi lakásokban kellett fogadnia a hirdetésre jelentkező ügyfeleket.

A fiatal lány egy év után megszökött, 2019-ben azonban mégis visszament a férfihoz, aki ekkor már – mivel élettársa időközben várandós lett – egyedül felügyelte és irányította a neki dolgozó lányok prostitúciós tevékenységét. Ebben az időben legalább három lány dolgozott neki, a bevételüket teljes egészében elvette. A férfi rendszeresen bántalmazta a lányokat, egyiküket pedig többször kábító hatású anyag használatára is kényszerítette azért, hogy együttműködő legyen, és akár egész éjszaka tudjon dolgozni.

Az ügyészség az élettársakat kizsákmányolás céljából – a férfi esetében erőszakkal és fenyegetéssel, több ember sérelmére – elkövetett emberkereskedelem bűntettével vádolja, fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban. Az elfogásról videót is közzétettek:

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×