eur:
393.81
usd:
365.72
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A heap of white powder on black floor.
Nyitókép: kickers/Getty Images

Lecsaptak egy zalai drogcsatornára

Vettek, eladták... július óta így ment ez, a TEK fülelte le.

Kábítószer-kereskedelemmel vagy -birtoklással kapcsolatban húsz embert fogtak el - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

A zalaegerszegi rendőrkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai azonosítottak és elfogtak négy embert, mert július óta rendszeresen vásárolt kábítószert továbbértékesítésre egy 26 éves szentgotthárdi férfitől, aki szintén gyanúsított az ügyben.

A drogkereskedőknél a nyomozók kábítószergyanús anyagot - amfetamint, növényi törmeléket, alufóliába csomagolt fehér porokat -, digitális mérleget, villámzáras tasakokat, valamint mobiltelefonokat, gáz- és riasztófegyvereket és pénzt foglaltak le.

A nyomozók kezdeményezték a droggal kereskedő öt férfi letartóztatását.

A rendőrök kábítószer-birtoklással gyanúsítanak, emiatt elfogtak és előállítottak tizenöt másik embert is, aki rendszeresen vásárolt a dílerektől.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×