eur:
393.2
usd:
367.42
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Csúnya gyanú miatt nyomoznak a csepregi gyerekhalál ügyében

Egy ötgyerekes családban történt a tragédia.

Halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen tettessel szemben a kedden Csepregen, egy lakóházban történt halálesettel összefüggésben – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Seffer Lilla megerősítette, hogy a holttest egy gyermeké, de a nyomozás érdekeire hivatkozva egyéb részletet egyelőre nem közölt.

Megerősítetlen sajtóértesülések szerint az érintett, Bartók Béla utcai családi házban egy ötgyermekes család él. A két kisebb gyermekkel az apa tartózkodott otthon. A helyszínre a tűzoltóság és a katasztrófavédelem vonult ki, mivel azt feltételezték, hogy szénmonoxid-mérgezés történt. Ez nem igazolódott, azonban rátaláltak egy 2,5 éves kisgyerek holttestére. Az apa állítólag öngyilkosságot kísérelt meg, őt a mentők kórházba vitték. Egy 7-8 hónapos gyermeket már a bűnügyi helyszínelés idején hoztak ki a házból.

Arról, hogy az édesanya hol tartózkodott a bűncselekmény idején, továbbra sincs információ, a család másik három gyermeke kedden délelőtt óvodában volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×