eur:
393.8
usd:
367.6
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház előtt, ahol lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi, mindhárman életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető - még a rendőrök kiérkezése előtt - magával is végzett - közölte a police.hu honlapon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Rettenetes részletek láttak napvilágot a dunakeszi családirtásról

Kétségbeesetten szaladt ki az utcára a kisfiú, hogy mi történt, mielőtt...

Mint az Infostart is hírül adta, vasárnap este egy 54 éves apa vérfürdőt rendezett családja körében, anyósát, párját és közös gyermeküket is lelőtte, ezt követően pedig maga ellen fordította fegyverét, mindenki meghalt.

A hírt - mint az Index összefoglalója írja - először dunakeszi Facebook-csoport adta közre.

A Bors információi szerint a férfi az utcán nyitott tüzet anyósára és párjára - az újság szerint volt párjára -, a hangzavarra rohant ki a házból a kisfiú kétségbeesetten, ez lett az ő veszte is. Minden áldozattal egy lövéssel végezhetett a férfi a lap szerint, ám korábbi híradások szerint előbb öt, kicsivel később még két lövés dördült el.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×