eur:
395.51
usd:
364.51
bux:
66319.5
2024. március 5. kedd Adorján, Adrián
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház előtt, ahol lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi, mindhárman életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető - még a rendőrök kiérkezése előtt - magával is végzett - közölte a police.hu honlapon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Exkluzív – Folyton volt feleségéről beszélt, közben el-elsírta magát a családját kiirtó férfi

Nemrég egy buliban is volt párját emlegette az 54 éves férfi, aki vasárnap este megölte őt, volt anyósát és közös gyereküket, majd öngyilkos lett Dunakeszin. Ezt az InfoRádiónak egy helyi férfi mondta, aki együtt szórakozott vele.

A. Zoltán Péter – így hívták azt az 54 éves férfit, aki vasárnap este végzett családjával Dunakeszin.

Az InfoRádiónak sikerült beszélni egy helyi férfivel, aki mostanában együtt szórakozott vele. Ő azt mondta, hogy

folyamatosan korábbi feleségéről beszélt, közben többször is elsírta magát

– annak ellenére, hogy már korábban vége lett kapcsolatuknak, nem bírta elengedni, szerelmes volt a nőbe.

Mint ismert, vasárnap láthatásról vitte haza 7 éves kisfiát A. Zoltán, azonban nem időre, este 7 órára, ahogy kellett volna. Ezt az anya mostani barátja mondta a Blikknek. Az anya állítólag azt mondta a férfinek, hogy rendőrségre megy, ha még egyszer előfordul, hogy nem viszi időben haza a gyereket. Az új barát szerint a férfit az zavarhatta, hogy kisfiú elmesélte, hogy találkozott az ő gyerekeivel és közös jövőt tervezeték együtt.

Egy másik ok lehetett, hogy a nő tartozott a férfinek

– ezt már az InfoRádiónak mondta az a férfi, aki nemrég együtt szórakozott A. Zoltán Péterrel. Mint ismert, a dunakeszi tragédia vasárnap este 10 óra körül történhetett.

A Kisfaludy utcát a megyei és készenléti rendőrök, valamint a Terrorelhárítási Központ bevetési egysége zárta le – utóbbiak egy páncélozott autóval érkeztek és golyóálló mellényben, gépfegyverrel, rohamsisakban mentek a házhoz. Mielőtt behatoltak volna, felszólították a férfit: „fegyvertelenül, fegyverét hátrahagyva, felemelt kézzel jöjjön ki” – hangzott el azon a felvételen, amit az egyik olvasója juttatott el a Blikknek.

Ezután sorozatlövés-hangokat lehetett hallani, ezek azonban valószínűleg nem lövések voltak, hanem hanggránátok, mielőtt a TEK bement a házba, figyelemelterelésre szoktak ilyet használni, hogy könnyebben lefegyverezzék és el fogják, akiért mentek.

Éjfél körül a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen számolt be arról, hogy egy 54 éves férfi lelőtte volt anyósát, párját és közös gyereküket, akik mindhárman belehaltak a sérüléseikbe a helyszínen. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök és nyomozók, akik fel vannak készülve az ilyen helyzetekre, a helyszíneléskor arról beszélgettek egymással az utcán, hogy szörnyű, amit láttak.

A rendőrség legfrissebb közleményében részletek is vannak, miszerint a férfi

egy engedéllyel tartott vadászpuskával lőtte le a 63 éves volt anyósát, 40 éves párját és hétéves gyereküket. Ezután fejbe lőtte saját magát.

A DunakesziPost információi szerint a vasárnap esti tragédiában elhunytaknak él egy felmenője, a dédnagymamának hétfő reggel mondták el, hogy mi történt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×