eur:
392.55
usd:
366.24
bux:
66793.26
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház előtt, ahol lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi, mindhárman életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető - még a rendőrök kiérkezése előtt - magával is végzett - közölte a police.hu honlapon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Előre megmondta a dunakeszi családirtó, hogy mit fog tenni

A volt feleség pedig távolságtartást akart kérni.

A korábbiaknál is rettenetesebb részletek láttak napvilágot a dunakeszi családirtásról. Az elkövető B. Zoltán, aki végül magával is végzett, barátainak korábban jelezte, hogy volt feleségét, 7 éves gyermekét is meg fogja ölni, és a fegyvert is korábban beszerezte ehhez – írja a Bors.

Éppen a bajt érzékelve menekült volt párja az édesanyjához.

A tragédia előtti héten fordult ügyvédhez, hogy félelmében távoltartási végzést kérjen volt párja ellen

A pár elhidegült egymástól, és bár a férj állította, szerelmes, ismerősük úgy véli, ez B. Zoltán részéről már csak birtoklási vágy volt.

A tragédia előjeleit a férfi baráti társaságában nem vehették elég komolyan, azért sem, mert bár mondogatta, hogy ölni fog, nem volt agresszív természetű, gyermekét pedig tenyerén hordozta, mindenhová magával vitte, horgászni is türelmesen tanítgatta.

B. Zoltánt környezete tehetséges üzletembernek is tartotta, társasága meghatározó figurája volt.

Ismert, vasárnap este az 54 éves férfi lőfegyverrel végezte ki Dunakeszin anyósát, feleségét és fiát, majd saját magát is.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×