eur:
392.12
usd:
366.52
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Éjjel késsel támadt alvó ismerősére és annak gyerekére

A rendőrök elfogtak egy 35 éves tótkomlósi férfit, aki többször megszúrta apátfalvi otthonában ismerősét, és annak kiskorú fiát is megpróbálta megsebesíteni – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Deák Sándor közölte, a rendőrségre röviddel szerdán éjfél előtt érkezett bejelentés arról, egy tótkomlósi férfi az egyik apátfalvi házban korábbi sérelme miatt egy késsel rátámadt az ott lakó családra. Többször megszúrta az ágyban fekvő sértettet, és a mellette lévő gyermekét is megpróbálta megsebesíteni. Ekkor a sértett sógora, aki a másik szobában tartózkodott, a család segítségére sietett, mire a támadó elmenekült. A családfő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök adatgyűjtés követően csütörtök este egy magyarcsanádi ingatlanban elfogták a hatóságok elől ott elrejtőzködő késelőt. A férfi ellen őrizetbevétele mellett több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, kezdeményezték a letartóztatását – tudatta a főhadnagy.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×