eur:
393.1
usd:
367.39
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Rendőr helyszínel 2020. július 30-án este egy benzinkútnál az érdi Iparos úton, ahol két többfős társaság összeszólalkozott, a vita tettlegességig fajult, aminek következtében egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet pedig a mentők kórházba vittek.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Fejlemények az Érden történ halálos tömegbalhé ügyében

Az esti csoportos veszekedésben egy 50 éves férfi veszítette életét, többen kórházba kerültek.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Érden, az Iparos úton két többfős társaság szólalkozott össze, a vita tettlegességig fajult, aminek következtében egy 50 éves férfi meghalt, és tizenketten kórházba kerültek.

A legfrissebb információk szerint a két társaság tagjai botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal és késekkel válogatás nélkül támadták egymást, majd néhány perccel később mindenki menekülőre fogta. Nagy valószínűséggel gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült, ami azonban személyi sérülést nem okozott – olvasható a Police.hu-n.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít.

A rendőrség mindnyájukat őrizetbe veszi és kezdeményezi letartóztatásukat. Emberölés bűntettének és garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak le a további eljárást – áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×