eur:
392.82
usd:
366.14
bux:
66803.65
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Rendőrautók a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma előtt 2019. december 5-én, miután az iskolában késelés történt. Sajtóinformációk szerint egy diák késelt meg egy tanárt.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Friss hírek a tanárát megkéselő győri diákról

A nyomozási bíró szombaton elrendelte 30 napra a 17 éves fiú letartóztatását. A diák egyszemélyes cellában van, mert a szabályok szerint nem zárhatják össze felnőttekkel - értesült a Blikk.

Nyugodt és együttműködő a börtönben az a 17 éves diák, aki a múlt hét csütörtökön megkéselte a fizikatanárát egy győri középiskolában - írja a Blikk.

A bulvárlapnak nyilatkozik Végh József kriminálpszichológus, aki szerint most az a legfontosabb, hogy hagyják a fiatalt beszélni, lehetőleg minél többet. Talán így kiderül, hogy mi volt az a stresszfaktor, ami kiváltotta nála ezt a szélsőséges reakciót.

A fiút a lap értesülése szerint egyszemélyes cellájában kamerák figyelik a nap 24 órájában.

Többet azonban nem tudni, mert a fogvatartottakról nem adhatnak információt, hiszen minden bűnügyi adat.

Az Infostart is beszámolt a győri iskolai késelésről, múlt csütörtökön a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziumban a 17 éves, egyébként jó tanuló, kollégista tizedikes egy bicskával hátba és kézen szúrva 51 éves matek-fizika tanárnőjét, aki súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A fiú egyik osztálytársa elmondta, a késes azzal lépett oda a tanárnőhöz, hogy mutat neki valamit a füzetében, közben elővette a 12 centis kést, a szúrások után a tanárnő sikítva a földre esett, amire rögtön odapattant néhány diák és leszerelte a támadót, aki a tanári székbe ülve várta meg a rendőröket.

A megyei rendőr-főkapitányság emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. Ennek büntetési tétele fiatalkorúak esetén 5–15 év között van.

A Blikk úgy tudja, a 17 éves fiút a bűncselekmény pontos rekonstrukciójának céljából visszaviszik az iskolába, illetve kihallgatások is várnak rá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×