INFORÁDIÓ 
2020. április 5. vasárnap
Vince

késelés

győr

találkozás

Rendőrautók a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma előtt 2019. december 5-én, miután az iskolában késelés történt. Sajtóinformációk szerint egy diák késelt meg egy tanárt.

Találkozna megkéselt tanárával a győri diák

Infostart

Még meg sem vizsgálta az elmeorvos a győri diákot, aki megkéselte a tanárnőjét. A fiú levelet akar írni tanárának és osztálytársainak és találkozni is szeretne velük.

December 5-én egy fekete ruhás diákot bilincsben vittek el a rendőrök, miután többször megszúrta a tanárát a győri Jedlik Ányos Gimnáziumban. „A tanárnő elkezdte nézegetni a füzetét, közben a srác már hátba szúrta. Arra figyeltem fel, hogy a tanárnő sikítva összerogy. Egy osztálytársam választotta szét őket és vette el a sráctól a kést” – emlékszik vissza az atv.hu összeállítása szerint a történtekre az egyik diák.

Az elkövetőt az elmúlt hetekben többször kihallgatták a rendőrök, közben pedig súlyosbították a tettét minősítő körülményeket. Védője és az ügyészség is az elmeorvosi szakértői vizsgálatra vár. ​

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018