eur:
393.52
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Magyar csalókat kaptak el Liverpoolban

Elfogtak a rendőrök egy nőt és egy férfit, aki több hónapja Angliából, Liverpoolból irányított egy magyarországi, úgynevezett unokázós csalásokra specializálódott bűnbandát - közölte a rendőrség.

Az elkövetők Angliából telefonáltak idős embereknek, azt állítva, hogy az unokájukat baleset érte. A sértettek több százezer forintot vagy akár milliós nagyságrendű összegeket adtak át azoknak a futároknak, akiket a bűnszervezet vezetői irányítottak a becsapott emberek magyarországi lakcíméhez.

A 34 éves férfit és 30 éves nőt nemzetközi együttműködéssel a múlt héten liverpooli lakásukban elfogták és őrizetbe vették. Átadásukról a brit bíróság a későbbiekben dönt.

A férfi ellen tíz elfogatóparancs van érvényben, egyebek mellett bűnszervezetben részvétel, csalás és erőszakos bűncselekmények miatt - írták.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×