eur:
394.42
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

A rendőrök szeme láttára okoztak balesetet, mégis menekülni próbáltak

A sofőrt és három utasát előállították a tatai rendőrök.

Személyi sérüléses közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a tatai járőrök csütörtök délután. Tata és Környe között egy szabálytalan előzési manővert követően, egy Peugeot típusú személygépkocsi az árokba hajtott és fejtetőn állt meg.

A helyszínen a tatai egyenruhások helyszínbiztosítási feladatokat láttak el, amikor egy újabb baleset történt. A várakozó kocsisorban egy személygépkocsi hátulról nekiment az előtte álló járműbe, majd az okozó autó sofőrje és utasai elszaladtak a helyszínről - írja a Police.hu.

A rendőrök azonnal utánuk eredtek és a közelben el is fogták őket. Kiderült, hogy

a balesetet okozó sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Járművét a megvásárlást követően nem íratta át a saját nevére, és biztosítást sem kötött rá, valamint a jármű műszaki érvényessége is lejárt.

A járőrök átvizsgálták a járművet és megállapították, hogy az a biztonsági közlekedésre alkalmatlan. Visszapillantó tükrei töröttek, több lámpabúrája is be van törve. A járőrök a sofőrt és három utasát előállították a Tatai Rendőrkapitányságra. Az autót vezető 24 éves férfi ellen szabálysértési eljárásokat indítottak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×