eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Megölte volt élettársát, gyereküket a holttesttel hagyta

Vallott a kajárpéci gyilkossággal vádolt férfi, akit órák alatt elfogtak a rendőrök.

Hétfőn kapta a bejelentést a rendőrség, hogy Kajárpécen megszúrtak egy 27 éves nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói adatgyűjtést követően két órán belül elfogták Győrben az áldozat volt élettársát – Cs. G. Mártont - aki megalapozottan gyanúsítható volt a bűncselekmény elkövetésével. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kedden emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatta ki a 29 éves férfit.

Ekkor a gyanúsított a rendőrség közleménye szerint beismerte tettét és elmondta, hogy néhány napja tért haza külföldi munkahelyéről. Azóta többször is meglátogatta korábbi élettársát – aki Kajárpécre költözött közös gyermekükkel –, mert szerette volna rendezni megromlott kapcsolatukat. Vasárnapi látogatása során veszekedést követően bántalmazni kezdte a 27 éves nőt, majd egy késsel többször megszúrta. A bűncselekmény elkövetése után a lakásban magára hagyta közös gyermeküket az áldozattal. A nyomozók végül győri lakása közelében, az utcán fogták el az elkövetőt.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×