eur:
392.58
usd:
365.92
bux:
66778.48
2024. április 25. csütörtök Márk

Már nem rettegnek az osztrák potyázótól a magyar éttermek

Az V. kerületi rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki országszerte több alkalommal ment be különböző éttermekbe, ahol szeszesitalt és ételt fogyasztott, majd fizetés nélkül távozott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat T. Károly 32 éves osztrák állampolgárral szemben üzletszerűen elkövetett csalás vétség miatt.

A férfi 2016. június 15-én éjfél körül egy Budapest V., Vörösmarty téri étterem teraszán vacsorázott, majd fizetés nélkül akart távozni. Az üzletvezető észrevette ezt és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A férfinál sem készpénz, sem bankkártya nem volt, amellyel a számlát ki tudta volna egyenlíteni.

Előállítása után T. Károlyt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók megállapították, hogy az elmúlt egy hónapban országszerte (Budapesten, Mosonmagyaróváron, Győrben és Komáromban) összesen öt alkalommal követett el hasonló bűncselekményt- írja a police.hu.

A rendőrség – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×