eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Álrendőrök raboltak ki egy pénzszállító autót

Filmjelenetbe illő rablótámadás történt pénteken a nyugat-ausztriai Hall in Tirol város közelében, ahol három rendőrnek álcázott férfi megállított, majd kirabolt egy pénzszállító autót.

A tettesek az A12-es autópályán egy fekete gépkocsival előbb a pénzt szállító jármű elé vágtak, majd azt egy parkolóhoz irányították. A magukat civil ruhás rendőröknek kiadó rablók kocsijának hátsó részén a járőrautókhoz hasonlóan a "Rendőrség - kérem kövessen" fényfelirat volt olvasható. A támadók a pénzszállító sofőrjét lőfegyverrel megfenyegették és megkötözték, majd a közeli folyóparthoz vezették. Ezután feltörték a pénzszállító kocsit, majd a zsákmánnyal együtt kereket oldottak. Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi pénzt vittek el.

A pénzszállító kocsi sofőrjére a rajtaütés után fél órával találtak rá az Inn folyó partján, és beszállították egy innsbrucki kórházba. Az első értesülések szerint az ijedtségen kívül nem esett baja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×