eur:
401.44
usd:
365.91
bux:
73411.75
2024. október 7. hétfő Amália

Kábítószert találtak egy körözött férfinél Gárdonyban

Székesfehérvár, 2010. szeptember 30., csütörtök (MTI) - Kábítószergyanús folyadékot, több fecskendőt, s intenzív illatú, zöld színű növényi származékot találtak egy körözött férfinál Gárdonyban; kábítószerrel való visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették - közölte a rendőrség csütörtökön.

A 32 éves székesfehérvári férfit - aki ellen két körözés volt érvényben - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai fogták el szerdán egy gárdonyi benzinkútnál. Miután felmerült, hogy tartózkodási helyén bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható tárgyak, kábítószergyanús anyagok lehetnek, a rendőrség házkutatást tartott nála - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség Frédi nevű nyomozókutyája segítségével átvizsgálták a lakást, a garázst, valamint a férfi autóját, s több, kábítószer fogyasztásra utaló anyagot, eszközt találtak. Házkutatás közben a közrendvédelmi járőrnek feltűnt, hogy a férfi el akar dugni a zsebébe egy tasakot - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

A tasakban annyira intenzív illatú, zöld színű növényi származék volt, hogy még a kábítószer-kereső kutya sem fogott szimatot.

A házkutatásnál megtalált tárgyakat és a növényi szer maradványt lefoglalták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×