eur:
393.31
usd:
368.07
bux:
66094.65
2024. április 24. szerda György
John Travolta amerikai színész a 14. Római Filmfesztiválon 2019. október 22-én. Az október 17. és 27. között tartott nemzetközi mustrán 25 ország 33 produkcióját vetítik, és 17 alkotás verseng a szemle fődíjáért, a Marcus Aurelius-díjért.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

John Travolta maga vezette a magánrepülőjét, amivel Budapestre jött – videó

A Ponyvaregény sztárja egy országimázsklipnek is beillő videót tett közzé Magyarországról az Instagramon.

John Travolta lánya, Ella Budapesten forgatta a Get Lost című filmet, híres édesapja pedig néhány napra hazánkba utazott, hogy belessen kicsit a kulisszák mögé. A világsztár saját gépével érkezett, amit ő maga vezetett és ő fuvarozta haza Ellát és öccsét, a tízéves Bent, aki szintén szerepel a filmben – írja a blikk.hu.

„Budapestre repültem, hogy felvegyem Ellát, aki a Get Lostot forgatja, ami az Alice csodaországban újragondolása. Itt jegyezném meg, hogy Ben is szerepel a filmben” – írta instagram oldalára Travolta, lánya pedig nem győzött áradozni a magyarországi forgatásról.

„Fantasztikus élmény volt! Budapest egy álom volt és ami a legfontosabb, rengeteg nagyszerű emberrel találkoztam és dolgoztam együtt! Köszönöm mindenkinek, aki keményen dolgozott azért, hogy csodálatosan megelevenedjen ez a film” – idézi Ella a közösségi oldalát a lap.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

John Travolta (@johntravolta) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×