eur:
395.06
usd:
370.89
bux:
65061.15
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Police.hu

Epilepsziás rohama volt, széttépték a kutyái

Kölyökkoruk óta nevelte kutyáit az idős, beteg édesanyjával együtt élő áldozat.

Nádasdladányban közkedvelt fodrász volt az a nő, aki tragikus körülmények között vesztette életét a közelmúltban - írja az RTL-re hivatkozva a Blikk. A nőnek két nagy testű kutyája volt, akiket pici kölyök koruk óta nevelt. Azért támadhattak rá a kutyák, mert epilepsziás rohamot kapott, ennek rángásai pedig kulcsingerek lehettek a kutyák számára a szakember.

Az áldozat idős, beteg édesanyjával élt együtt, de az idős asszony sem tudott segíteni, rá is sokkos állapotban találtak.

A félősnek tűnő, elhanyagolt állapotú kutyákat egy székesfehérvári állatmenhelyre vitték, az egyik állat kisvártatva el is pusztult, de a másikra is elaltatás vár.

A haláleset ügyében a rendőrség a Blikk szerint nyomozást sem indított.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×