eur:
394
usd:
365.61
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Újra lezárták az M1-est egy súlyos baleset miatt

Két baleset is dugókat okoz az M1-es autópályán.

Egy kamionnak ütközött egy autómentő az M1-es autópálya 112-es kilométerszelvényénél, Töltéstava térségében, a Hegyeshalom felé vezető irányban. Az autómentő vezetője a fülkébe szorult, a tűzoltók szabadították ki - közölte a katasztrófavédelem. A rendőrség információi szerint a sofőrt kórházba szállították.

A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt, a forgalmat a 83-as főútnál leterelik, de aki teheti, már hamarabb letérhet a sztrádáról és Győrön keresztül kerülhet - írta honlapján az Útinform. A pályára visszatérni a 85-ös főúti csomópontnál lehet. Aki a dugóban rekedt azokat a rendőrség már továbbengedi, a többi autósnak még kerülni kell.

Később egy újabb baleset is történt a 112-es győrszentiváni kihajtónál, ahol a rendőrök le is terelik a forgalmat.

Korábban pedig egy halálos baleset miatt zárták le a Hegyeshalom felé vezető oldalt a 125-ös kilométerszelvényben. Itt végeztek a helyszíni szemlével, a forgalom újra zavartalanul halad. A karambolban egy személygépkocsi ütközött egy kisteherautónak, és a sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte honlapján a rendőrség.

Budapest felé a 130-as km-nél a Rábca hídnál pedig a belső sávot zárták le javítási munkák miatt.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×