eur:
394.33
usd:
364.89
bux:
65446.78
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: YouTube/CNN

Vicces percek a tévében, nem kímélte az élet a riporternőt

Épp a Mueller-jelentést tárgyalták számos szakértő és tudósító részvételével a CNN amerikai hírtévében, amikor a riporternő vitustáncba kezdett.

Kellemetlen pillanatokat élt át élő adásban a CNN tudósítója, Abby Phillip: épp a Mueller-jelentés volt a téma, amikor a képernyő jobb alsó sarkában lévő kis képernyőn rémült arccal lehajolt a tudósító.

Rögtön látszott, hogy valami nem stimmel, a többiek rá is kérdeztek, hogy mi támadta meg Abbyt, mire kiderült, hogy egy gyík. A riporternő később a Twitterén azt írta: semmi extra, csak a rémálma valósult meg egyenes adásban.

Nem ezek voltak azonban az utolsó kellemetlen pillanatai: ugyanennek az adásnak a későbbi részében látszik, hogy Abby Phillip az esővel és az erős széllel küzd egy szürke ernyő alatt. Dicséretére váljék, folyékonyan végigmondta a tudósítást, amelynek végén a kollégái humorosan megjegyezték: nem kíméli az élet aznap a CNN riporterét.

Az élő adás varázsa - itthon is

"A hírszerkesztők munkája tele van buktatókkal, amint az a háttérben jól látható" - kommentált humoros szöveggel egy Facebook-oldalukra feltöltött videót a HírTV csapata 2017-ben. A felvételen Kántor Viola éppen a felcsúti Puskás Akadémiáról beszél, amikor a háttérbe besétál egy férfi, majd "menekülés" közben felbukik pár székben.

Erről eszünkbe juthat a Duna TV Kívánságkosár egykori, mára klasszikussá vált bakija, amikor a legrosszabbkor feltűnő technikus élő adásban próbált láthatatlanná válni egy hatalmas hasassal.

A briteknél is voltak kínos pillanatok

Két éve épp Robert E. Kelly politikai elemző beszélt a BBC-nek a dél-koreai Pak Gun Hje elnök botrányáról, amikor a háttérben lévő ajtón bejött a gyermeke, és... és azután már egy néző sem bírta nevetés nélkül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×