eur:
394.37
usd:
370.06
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j3) a Kína-Közép-Kelet-Európa csúcstalálkozón az albán, bolgár, szerb, szlovák, cseh miniszterelnökkel Dubrovnikban 2019. április 11-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Szokatlan poszttal jelentkezett Orbán Viktor

Egy díszvacsorával kezdődött csütörtök este Dubrovnikban a nyolcadik "16+1" csúcstalálkozó, Közép- és Kelet-Európa, valamint Kína vezetőinek legfelsőbb szintű gazdasági együttműködési fóruma.

Magyarországot Orbán Viktor miniszterelnök képviseli, de a delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter is. A fórum pénteken üzleti fórummal, plenáris üléssel és gazdasági együttműködési megállapodások aláírásával folytatódik. Orbán Viktor miniszterelnök külön kétoldalú megbeszélést is folytat Li Ko-csiang kínai miniszterelnökkel.

A miniszterelnök csütörtök délután érkezett a horvát városba, és Instagram-oldalán rögtön egy - a hivatalos formát mellőző, Dubrovnik kellemes hangulatát illusztráló - fényképpel jelentkezett. Később megérkeztek a hivatalos fotók is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#csúcstalálkozó #summit

Orbán Viktor (@orbanviktor) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×