eur:
369.87
usd:
345.56
bux:
47869.61
2023. június 3. szombat Klotild
Liu Shaolin Sándor örül, miután a magyar csapat utolsó tagjaként elsőként ért célba a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 5000 méteres váltóversenyében, a phjongcshangi téli olimpián a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 22-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Liu Shaolin Sándor nagy vallomása

Párkapcsolatukról árult el részleteket az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó és Péterffy Lili énekesnő.

Karácsony óta alkot egy párt Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili, az X-Faktor korábbi versenyzője.

A sportoló volt az, aki írt a lánynak, ingyen koncertjegyeket kérve. Ahogy ő mondta, hamar begyújtotta az érzelmeket kettejük között.

"A bizalmat előajándékként adtuk a másiknak, aztán majd később derül ki, megérdemeljük-e.

Mindkettőnknek fontos, hogy szabadok legyünk.

Nem korlátozzuk egymást, nem tiltunk semmit a másiknak, mégis ragaszkodunk a másikhoz. Shaolin sokat utazik, de ez nem gond, nekem alkotóként szükségem van az egyedüllétre időnként, és jót tesz a kapcsolatunknak, ha egy kicsit hiányozhatunk a másiknak" – mondta a Best magazinnak Péterffy Lili.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Something new ...? ?Koncz Márton / BLIKK

Liu Shaolin (@shaolinliu) által megosztott bejegyzés,

Az olimpiai bajnok közölte: tisztában vannak azzal, mire vágyik a másik, és hogy azonos cél felé tartanak az életben.

"Lili olyasmit adott nekem, amit más mindig el akart venni tőlem: a szabadságot.

A kezdetektől fontos volt számunkra, hogy kitárulkozzunk egymás előtt, maximálisan őszinték legyünk. Nem vezetnek jóra a tabuk, falat húznak az emberek közé. Éppen ezért érzem különlegesnek a kapcsolatunkat: egyértelműen akartuk egymást" - fejtette ki a 2018-as év sportolója.

A napokban derült ki, hogy Liu Shaolin Sándor és testvére, Liu Shaoang eddig egy lakásban élt, de most külön költöznek. A testvérek az InfoRádió Aréna című műsorában arról beszéltek, hogy soha nem versenyeznek egymás ellen, kivéve abban, hogy kié lesz először a fürdőszoba. Mostantól ez a vetélkedés is megszűnik.

Itt megnézheti a teljes beszélgetést:

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Rezsicsökkentés: rengeteg magyar háztartást érintő törvény jöhet

Rezsicsökkentés: rengeteg magyar háztartást érintő törvény jöhet

Az Origónak adott interjúban Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője elmondta, hogy a kormány, a Fidesz és a KDNP-frakció, valamint a szolgáltatók támogatásával törvényjavaslatot készül benyújtani, ami rendezheti a PB-gázpalackok piacán kialakult „helyzetet”. A PB-gázpalack hiány elsősorban a szegényebb háztartásokat érinti, ahol ugyanis nincs bekötve a vezetékes gáz, ott legalábbis nyáron főzésre jellemzően palackos gázt használnak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×