eur:
395.66
usd:
371.89
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Az aranyérmes Liu Shaolin Sándor (j) és ezüstérmes öccse, Liu Shaoang a dordrechti rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság férfi 1500 méteres számának eredményhirdetésén 2019. január 12-én.
Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Vincent Jannink

Kemény döntés: szétválnak a Liu testvérek

Húsz év után először nem laknak majd együtt az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók.

Az elmúlt több mint húsz évet együtt töltötte az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó testvérpár, Liu Shaolin Sándor és Shaoang. Az apjuk 18 éves korukban azt mondta a két testvérnek, hogy el kell költöznie otthonról és önálló életet kezdeni. Azóta együtt éltek a testvérek apjuk lakásában, de most Liu Shaolin Sándor D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában elárulta, 23 évesen külön életet kezd.

A Bors cikke szerint nem mennek messze egymástól, külön lakásban ugyan, de egy épületben élnek majd. A testvérek az InfoRádió Aréna című műsorában arról beszéltek, hogy soha nem versenyeznek egymás ellen, kivéve abban, hogy kié lesz először a fürdőszoba. Mostantól ez a vetélkedés is megszűnik.

Itt megnézheti a teljes beszélgetést:

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×