eur:
394.08
usd:
369.86
bux:
65754.43
2024. április 23. kedd Béla
Tallinn, 2018. október 14.Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya sajtóértekezletet tart a tallinni A. Le Coq Arenában 2018. október 15-én, egy nappal az Észtország-Magyarország Nemzetek Ligája mérkőzés előtt. (MTI/EPA/Valda Kalnina)
Nyitókép: MTI/EPA/Valda Kalnina

Kiderült, ki Marco Rossi legnagyobb kritikusa

Felesége, Mariella roppant büszke férjére, Marco Rossira, a magyar fociválogatott kapitányára. Az olaszos tűz máig érezhető a kapcsolatukban.

Marco Rossi lassan Magyarország kedvenc edzője lesz, ami egy feleség számára nagyszerű érzés – írja a Borsonline. „Marco mellett Magyarországba is szerelmes vagyok, ezért nagyon örülök a férjem sikereinek, és hogy az emberek szeretik őt” – fogalmazott a szövetségi kapitány neje. Mint mondta: a háttérbe húzódva próbálja támogatni férjét, „mint minden jó feleség”. Hozzátette: ő az edző egyik legnagyobb kritikusa, az észrevételeit meg is vitatja vele.

„Mindent átbeszélünk, így tudom őt felemelni a földről, ha lent van, és lehúzni a fellegekből, ha ott jár”

– árulta el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Walking around in love after @bphonvedfcofficial - @ftcofficial . #marcorossi #mrrossi #budapest #hungre #love #mywife

Marco Rossi (@mrrossiofficial) által megosztott bejegyzés,

A szövetségi kapitány és felesége – akik közel 30 éve alkotnak egy párt – két gyermek szülei. Jelenleg távkapcsolatban élnek, melyet Mariella így jellemzett: „fiatalon senki nem tudja elképzelni, hogy távkapcsolatban éljen, de ahogy az ember érik, ezt is megtanulja kezelni”. Hozzátette: a ritkább találkozás miatt az együtt töltött pillanatok sokkal intenzívebbek. Mindketten amondók, egy hosszú kapcsolat lényege, hogy mindkét fél kompromisszumkész legyen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×