eur:
394.49
usd:
370.06
bux:
65336.21
2024. április 23. kedd Béla

Egyre agresszívabban viselkedett a Teréz körúti robbantó

Ismét elmeorvosi vizsgálatra küldték a tavaly őszi robbantással gyanúsított P. Lászlót.

Átszállították az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. Lászlót – írta a Magyar Idők. A gyanúsított tavalyi elfogása után nem sokkal már átesett egy elmeorvosi vizsgálaton szintén az IMEI-ben. Büntethetőségét kizáró okot akkor nem állapítottak meg nála.

Védője azt közölte, hogy P. László szeretne minél hamarabb visszakerülni a budapesti Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetbe, ahol átszállításáig előzetes letartóztatásban volt. A 23 éves gyanúsított ismételt elmeorvosi vizsgálatát azért rendelték el, mert egyre agresszívabb lett a zárkájában, ahol egyedül volt.

A nyomozást végző Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) nem kommentálta az átszállításról és a második vizsgálatról szóló hírt.

A KNYF P. László édesapjának azon vélekedésére sem reagált, hogy a fiú az apa szerint tudatmódosító szerek hatására tett beismerő vallomást. Az apa kedden mondta el a Privát Kopó bűnügyi magazinnak, hogy február végén feljelentést tett, amelyben laboratóriumi vizsgálatot kezdeményezett annak kiderítésére: áll-e bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt a fiú.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×