eur:
392.83
usd:
368.16
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Kettős tragédia: saját kamionja gázolta el a magyar sofőrt, a szemtanú infarktust kapott

Egy magyar kamionos meghalt, méghozzá döbbenetes módon: a sofőrt saját járműve gázolta halálra, kollégája pedig a balesetet látva szívinfarktust kapott, majd kómába esett.

A Blikk informátora szerint Calais-ben a két férfi éppen pótkocsit cserélt, amikor bekövetkezett a tragédia.  A baleset akkor történt, amikor az egyik kamiont a másik pótkocsival akasztották volna össze. A sofőr nagy valószínűséggel nem húzta be a kéziféket, a kamio­n pedig még azelőtt megindult lefelé, hogy sikerült volna összeakasztani a vontatvánnyal. A sofőr ekkor fel akart ugrani a járműre, hogy megállítsa, de

leesett, és a kerekek alá került.

A másik ka­mionban várakozó kollégája szemtanúja volt a balesetnek, a látottak hatására pedig szívinfarktust kapott, és kizuhant a járműből. Jelenleg kórházban fekszik.

A helyi kórház nem reagált a lap megkeresésére, ám a balesetet szenvedett sofőr kollégájának halálhírét a rendőrség is megerősítette.

A Waberer's International Zrt. egyik kamionjával történt a baleset, a cég közlése szerint azonnal felvette a kapcsolatot a felelős hatóságokkal, és a baleset körülményeiről a vizsgálat lezárásáig nem nyilatkozik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×