eur:
390.95
usd:
358.73
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes

Autóstoppal utazhatott Ausztriába az elszökött holland macska

Egy osztrák faluban találták meg a Hollandiában hat hónappal ezelőtt elszökött macskát, gazdájának 950 kilométert kell megtennie, hogy kedvencét újra lássa - tudósított az ORF osztrák köztévé.

A Pepper névre hallgató cica Aschbach-Marktban, egy Bécstől nyugatra fekvő településen bukkant fel. Megtalálója szerint pont úgy nézett ki, mint minden más kóbor macska.

Azonban a helyi állatorvos, akihez a megtaláló elvitte, megtalálta a macskában a mikrochipet és beazonosította a holland tulajdonost. Fotók váltása után megállapították, hogy a fél Európát beutazó négylábú valóban az övé.

Az ORF-en kedden elhangzott, hogy a meg nem nevezett holland gazda Ausztriába fog utazni Pepperért, de azt talán sose tudja meg, hogyan került cicája oda. Egyesek szerint autóstoppal utazott, talán egy kamion hátulján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Orbán Viktor súlyos veszélyre figyelmeztet

Orbán Viktor súlyos veszélyre figyelmeztet

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos angol oldalán megjelent az a jelentés, amit Charles Michelnek, az Európai Tanács elnökének címzett az elmúlt hetekben megejtett, orosz-ukrán háború lezárását célzó egyeztetéseiről. Ebben amellett érvel a kormányfő, hogy az EU-nak új fejezetet kellene indítania, hogy megteremtse a feltételeket egy ideiglenes tűzszünethez és/vagy béketárgylások megkezdéséhez.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 16:22
×
×
×
×