eur:
394.46
usd:
370.24
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Az FBI informálódik Brad Pitt ügyében

Az FBI információt gyűjt arról az állítólagos incidensről, amely a múlt héten történt egy magánrepülőn, amelyen Brad Pitt és családja utazott.

A szövetségi nyomozóiroda szóvivője, Laura Eimiller csütörtökön azt közölte, csak az adatgyűjtés után döntik el, hogy nyomozást indítanak-e Pitt ellen, aki egyes híradások szerint állítólag durván bánt a repülőn gyermekeivel és feleségével, Angelina Jolie-val.

A Los Angeles-i rendőrség szerint az ügy a szövetségi hatóságokra tartozik, mivel az állítólagos incidens egy repülőgép fedélzetén történt. A rendőrség nem folytat semmiféle vizsgálatot az ügyben.

A névtelen forrásokra hivatkozó sajtójelentések arról számoltak be, hogy a szeptember 14-i incidens miatt már a gyermekvédelmi hivatal is vizsgálódik. Amara Suarez, a Los Angeles megyei gyermek és családvédelmi hivatal szóvivője azonban kijelentette: nem tudja megerősíteni, hogy vizsgálatot folytatnának Brad Pitt ellen, illetve a válófélben lévő pár gyermekeinek jólétével kapcsolatban.

Perryn Hedlund seriff, a minnesotai Koochiching megyéből csütörtökön az AP hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy Brad Pitt rajta volt egy repülőgépen, amely leszállt a minnesotai International Falls repülőtéren szeptember 14-én. Sem a seriff hivatalába, sem a repülőtéri rendőrségre nem érkezett hívás ezzel kapcsolatban. "Nem jelentettek semmiféle incidenst a hatóságoknak" - mondta Hedlund.

A seriff megjegyezte, nem tudja miért szállt le a gép, de hozzátette: nem ritka, hogy a hokijátékosok vagy más hírességek megállnak a kanadai határ mellett fekvő repülőtéren.

Pitt és Jolie, akiket Brangelina néven emlegetett a világ, több mint egy évtizedig éltek együtt, de házasságot csak 2014-ben kötöttek. A pár három saját és három örökbe fogadott gyermeket nevelt közösen. Legidősebb fiuk, Maddox 15 éves, Pax 12, Zahara 11, Shiloh 10, az ikrek, Knox és Vivienne pedig 8 évesek.

Jolie szeptember 19-én, hétfőn adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A dokumentumban Pitt gyermekeivel való bánásmódját kifogásolta. A rendező-színésznő, akit az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának jószolgálati nagyköveteként is ismer a világ, szeretné elérni, hogy nála maradjanak a gyerekek a válás után, és Pitt csak látogathassa őket.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×