eur:
394.29
usd:
370.22
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Elválasztották Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmását

Tisztes távolságba helyezte egymástól Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmásait a londoni Madame Tussauds múzeum, meglovagolva a sztárpár válásáról szóló hírt, amely Adele brit énekesnőt is olyannyira megérintette, hogy nekik ajánlotta keddi esti New York-i koncertjét.

Az intézmény szóvivője elmondta, hogy az Angelina Jolie és Brad Pitt különválásáról szóló hírek felröppenését követően azonnal akcióba lendültek annak érdekében, hogy a múzeumban lévő viaszfigurák tükrözzék a valóságot.

"A pár tagjainak viaszmásai, amelyek 2013-ban készültek el, szét lettek választva, és immár tisztes távolságban vannak egymástól. Angelina továbbra is Nicole Kidman társaságában látható, míg Brad Pitt csatlakozott többszörös filmbeli partneréhez, Morgan Freemanhez" - tette hozzá a szóvivő.

A sztárpár válásának híre Adele kedd esti New York-i koncertjére is rányomta a bélyegét. A New York Daily News című amerikai lap szerint a brit énekesnő azt mondta közönségének, hogy bár nem ismerte személyesen a párt, de "úgy érzi, hogy véget ért egy korszak".

A szívszorító dalairól ismert Adele rajongói a közösségi oldalakon számoltak be arról, hogy az énekesnő Pittnek és Jolie-nak ajánlotta a Madison Square Gardenben tartott koncertjét.

A TMZ.com celebportál kedden jelentette, hogy Angelina Jolie "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×