eur:
369.21
usd:
344.99
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert

Elválasztották Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmását

Tisztes távolságba helyezte egymástól Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmásait a londoni Madame Tussauds múzeum, meglovagolva a sztárpár válásáról szóló hírt, amely Adele brit énekesnőt is olyannyira megérintette, hogy nekik ajánlotta keddi esti New York-i koncertjét.

Az intézmény szóvivője elmondta, hogy az Angelina Jolie és Brad Pitt különválásáról szóló hírek felröppenését követően azonnal akcióba lendültek annak érdekében, hogy a múzeumban lévő viaszfigurák tükrözzék a valóságot.

"A pár tagjainak viaszmásai, amelyek 2013-ban készültek el, szét lettek választva, és immár tisztes távolságban vannak egymástól. Angelina továbbra is Nicole Kidman társaságában látható, míg Brad Pitt csatlakozott többszörös filmbeli partneréhez, Morgan Freemanhez" - tette hozzá a szóvivő.

A sztárpár válásának híre Adele kedd esti New York-i koncertjére is rányomta a bélyegét. A New York Daily News című amerikai lap szerint a brit énekesnő azt mondta közönségének, hogy bár nem ismerte személyesen a párt, de "úgy érzi, hogy véget ért egy korszak".

A szívszorító dalairól ismert Adele rajongói a közösségi oldalakon számoltak be arról, hogy az énekesnő Pittnek és Jolie-nak ajánlotta a Madison Square Gardenben tartott koncertjét.

A TMZ.com celebportál kedden jelentette, hogy Angelina Jolie "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend uralkodik a tőzsdéken

Vihar előtti csend uralkodik a tőzsdéken

A hét korábbi részében nem igazán láttunk határozott mozgásokat a tőzsdéken, és úgy látszik, hogy az amerikai adósságplafon-megállapodás utáni rali lendülete mostanra gyakorlatilag teljesen kifulladt. Ezzel párhuzamosan a befektetők már inkább az új impulzusokra várnak, ilyen lehet az amerikai jegybank jövő heti kamatdöntése, ahol a piac széles körben arra számít, hogy a Fed most már szünetelteti a kamatemeléseket – ehhez képest egy meglepő lépés például hozhatna nagyobb mozgást piacon, de alapvetően inkább a jegybanki kommunikáció lesz fontos. Viszont a mai naphoz visszatérve, az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, miután az országból érkező külkereskedelmi adatok további lassulást mutattak. Ami pedig ez európai piacokat illeti, a mozgások irány itt sem egyértelmű, csupán kis elmozdulások láthatók a vezető indexeken. Ezzel szemben az USA-ban mérsékelt emelkedés látszik a szerdai kereskedésben, főleg a Nasdaq kapott új erőre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×