INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 18. péntek
Diána

válás

brad pitt

angelina jolie

Újabb részletek Angelina Jolie és Brad Pitt házasságáról

InfoRádió / MTI

"Kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva Angelina Jolie hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen - osztotta meg értesülését kedden a TMZ.com celebportál.

Az Oscar-díjas színésznő ügyvédje, Robert Offer kedden közleményben erősítette meg a sztárpár válásáról szóló hírt. "Ez a döntés a család egészsége érdekében született meg" - fogalmazott Offer és hozzáfűzte, hogy Jolie nem kommentálja az ügyet és mindenkit arra kér, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.

Brad Pitt közleményében szintén arra kérte a sajtót, hogy tartsa magát távol gyermekeitől. "Nagyon szomorú vagyok emiatt, de most a gyermekeim nyugalma a legfontosabb" - írta az amerikai színész.

Jolie bejelentette, hogy meg akarja kapni hat gyermekük felügyeleti jogát. A színésznő arra kérte a bíróságot, hogy Pittnek csak láthatást biztosítson.

A házaspárhoz közel álló források szerint Angelina azért döntött a válás mellett, mert nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik. Különösen elszomorítják nevelési módszerei - írta a portál.

A TMZ.com úgy tudja, nincs "harmadik személy", aki miatt tönkrement volna az álompár házassága, kifejezetten Pitt nevelési stílusa a válás oka.

Jolie-t a válási ügyekben sztárügyvédként emlegetett Laura Wasser képviseli. A színésznő nem akar férjétől tartásdíjat. A különválás időpontjaként 2016. szeptember 15-ét jelölte meg.

Pitt és Jolie 2004 óta éltek együtt, 2014 augusztusában házasodtak össze.

A TMZ.com szerint nyilvánosan júliusban látták őket utoljára együtt, amikor ikergyermekeiket, Knoxot és Vivienne-t Nyugat-Hollywoodba vitték egy születésnapi reggelire.

A 41 éves Jolie-nak ez a harmadik házassága, korábban Johnny Lee Miller, majd Billy Bob Thornton volt a férje. Az 52 éves Brad Pitt 2003-ban Jennifer Anistont vette el, házasságuk 2005-ben ért véget. Jolie és Pitt 2003-ban ismerkedtek össze a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, később a színésznő azt nyilatkozta a Vogue magazinnak, hogy Pitt válásáig csak "nagyon-nagyon jó barátok voltak".

Angelina Jolie és Brad Pitt volt a legtöbbet említett két név a Twitter mikroblog portálon kedden, néhány órával az után, hogy az amerikai média bejelentette a két sztár válását. Valamivel több mint három óra alatt az Angelina Jolie kulcsszó több mint 270 ezer, a Brad Pitt 290 ezer, a Brad 540 ezer, az Angelina pedig 520 ezer Twitter üzenetben szerepelt a Visibrain Twitter-figyelő portál szerint. A Brangelina kulcsszó 280 ezer Twitter-üzenetben, a Jennifer Aniston (Brad Pitt volt felesége) több mint 70 ezer üzenetben szerepelt, így a színészek voltak közösségi portálok legtöbbet emlegetett hírességei.

Összehasonlításképpen: David Bowie januári halálának bejelentése után a hír több mint 3 millió Twitter üzenetben szerepelt négy óra leforgása alatt.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018