eur:
393.17
usd:
366.78
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Kiss László bocsánatot kért áldozatától és lemondott a díszpolgári címről

Kiss László bocsánatot kért áldozatától és lemondott a díszpolgári címről

Ma délelőtt, ügyvédek jelenlétében Kiss László felkereste egykori áldozatát, Takács Zsuzsannát, akitől bocsánatot kért, és Takátstól bocsánatot is nyert, mondta ma délután Százhalombatta polgármestere a rendkívüli képviselő-testületi ülés előtt - közölte az index.hu.

Vezér Mihály hozzátette, már ma délután leszedik Kiss László nevét a róla elnevezett sportuszoda épületéről. Az előterjesztés szerint Városi Sportuszoda lesz az új neve- írja az Index.

Kiss László bocsánatot kért áldozatától és lemondott a díszpolgári címről

Biztossá vált, hogy Százhalombatta képviselő-testülete szerdán dönteni fog Kiss László díszpolgári címéről, illetve a nevét viselő sportuszoda átnevezéséről is. 

Az Index a Hvg.hu információira hivatkozva azt írja: egy 10-i keltezésű levélben még a közgyűlési határozat előtt maga Kiss mondott le a díszpolgári címéről és kérte, hogy változtassa meg a város a róla elnevezett uszoda nevét, de a közgyűlés ettől függetlenül összeült, hogy hivatalosan is döntsön mindkét kérdésben. Az előterjesztésben már szerepelt a Városi Sportuszoda elnevezés. Az ülés zárt, de a döntések után sajtótájékoztatót tart a polgármester.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×