eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Gyújtogatás Gdanskban?

Tizenkilenc személygépkocsi égett ki péntekre virradóra a Balti-tengeri lengyel kikötőváros, Gdansk három negyedében, a rendőrség gyanúja szerint gyújtogatás történt - jelentette a TVN24 lengyel hírtelevízió.

A különféle márkájú, 1500-150 000 zloty (112 000-11,2 millió forint) közötti értékű autók hajnali 1 és 3 óra között lobbantak lángra. A rendőrség gyújtogatást valószínűsít, és a tettesek kilétét is gyanítja, bár kilétüket egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

Az oltásban 20 tűzoltóegység vett részt. Amint a gdanski rendőrség szóvivője a hírtelevíziónak elmondta, a feltételezett tettesek kivételes gyorsasággal cselekedtek, a felgyújtott gépkocsik egymástól való legnagyobb távolsága elérte az 5 kilométert.

A rendőrség külön nyomozócsoportot állított fel az ügy felderítésére.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×