eur:
393.52
usd:
367.01
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Nyolc embert mentettek ki a Velencei-tóból

Nyolc embert mentettek ki a vízi rendőrök a Velencei-tóból a vasárnap esti viharban, egy fiatal lány közvetlen életveszélyben volt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn a rendőrség honlapján.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a másodfokú viharjelzés kiadása után a rendőrök a parttól mintegy kétszáz méterre egy felborult vitorlás kishajót vettek észre vasárnap este. Egy fiatal lány a hajót fogva félig a vízben feküdt. A kishajót később mentették ki, mivel több fürdőző is segítségre szorult.

A vihar kitörését követő másfél órában két szörföst, egy vitorlás és egy vízibicikli két-két fős legénységét, valamint egy idősebb horgászt vittek partra a rendőrök.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×