eur:
394.39
usd:
371.36
bux:
66912.35
2024. április 16. kedd Csongor

Megvan, ki játssza Steve Jobsot

Ashton Kutcher alakítja Steve Jobsot egy készülő filmben, amely a néhai Apple-vezér életéről szól.

A független produkcióban születő Jobs című alkotást Matt Whiteley forgatókönyvéből forgatják, a rendező székben pedig Joshua Michael Stern ül, aki korábban többek között A döntő szavazat és a Sohaország című filmeket jegyezte. Az életrajz felidézi Jobs korai "makacs hippi" korszakának éveit, és felvázolja mindazt, amit a számítógépes technológia fejlesztésében elért a kreatív "látnok".

Közben már a Sony filmstúdió is egyengeti saját Jobs-filmjének útját. A nagy hollywoodi stúdióprodukció Walter Isaacson 2011-ben megjelent életrajza nyomán készül.

Kutcher, aki Charlie Sheent váltotta a Két pasi meg egy kicsi című tévésorozatban, a Variety című szaklap szerint a sitcom produkciós szünetében forgatja majd az Apple és a Pixar vezetőjéről szóló filmet. A színész korában többek között a Pillangó-hatás és a Valentin nap című filmekben szerepelt a filmvásznon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Kijev közben elutasította azt az amerikai kérést, hogy ne támadjanak orosz olajfinomítókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×