eur:
396.78
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Visszafiatalodik a sztárfocista

Nemcsak a játéka alapján lehet azt mondani Ryan Giggsre, hogy megfiatalodott, a Manchester United 36 éves játékosa ugyanis hajpótló kezelésre jár.

Megelégelte a kopaszodást Ryan Giggs, ezért felkeresett egy klinikát, ahol hajpótló kezelést kap. A 36 éves futballista 6 ezer fontot fizet a fiatalító kúráért.

A walesi játékos hetente 40 perces lézeres kezelést kap, amelynek révén újra nőnek a hajhagymák, emellett egy különleges samponnal kell hajat mosnia, ami szintén élénkítő hatású. A klinika munkatársa szerint Giggsnél remek eredményt értek el a kezeléssel.

A Manchester United egyik alkalmazottja azt mondta, a játékostársaknak már feltűnt, hogy Giggsnek több a haja, mint korábban.

Tavaly arról lehetett olvasni, hogy egy másik manchesteri játékos, Wayne Rooney gyógyszereket szed, hogy lassítsa kopaszodását.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×