eur:
389.41
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Charlie Sheen kiszáll a Két pasi meg egy kicsiből

Az amerikai színésznek állítólag hét év után elege lett, és ki akar szállni a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozatból.

A People magazin információja szerint Charlie Sheen a közeli barátainak elárulta, a Két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Men) című sitcom hetedik évada után ki akar szállni a sorozatból.

Az utolsó részt április 9-én forgatták le, és bár a CBS csatorna szerette volna, ha Sheen aláír a nyolcadik évadra is, a színész állítólag ezt visszautasította, pedig a sorozat az egyik legnézettebb Amerikában.

A 44 éves Sheen karácsonykor rátámadt feleségére a Colorado állambeli Aspenben lévő otthonukban. Az eset után két hónapra szüneteltetni kellett a forgatást, mert a színész elvonókúrára vonult.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×