eur:
400.13
usd:
367.51
bux:
74736.55
2024. október 15. kedd Teréz

A nézők elvárják, hogy a színésznők vetkőzzenek

A fiatal sztárjelölteknek le kell vetkőzniük a kamera előtt, de csak a nőknek - állítja Rachel Ward neves brit színésznő és rendező, aki szerint nincs mit tenni, a nézők kíváncsiak a női mellre.

A fiatal színészeknek el kell fogadniuk, hogy a közönségnek joga van meztelenül látni őket - nyilatkozta a brit Telegraphnak Rachel Ward angol színésznő, aki hozzátette: már bánja, hogy fiatalabb korában nem vetkőzött le gyakrabban a kamerák előtt.

"Ha filmekben akarsz játszani, nem lehetsz szemérmes" - vallja az 52 éves színésznő-rendező, aki karrierje elején nem volt bátor, és legfeljebb csak a melleit mutatta meg a kíváncsi szemeknek.

"A női mell szexi, és a közönség látni akarja. Ha valaki színész vagy modell akar lenni, számolnia kell azzal, hogy ez a csomag része" - vallja a Tövismadarak című nagy sikerű film női főszereplője, aki azonban hozzátette: a férfiakra nem áll ez a "kötelezettség", hiszen a nézők nem akarják látni a férfiasságukat, amely a női mellekkel ellentétben csúnya.

A színésznő elárulta azt is, hogy folyamatos harcot vívott a rendezőkkel, amiért nem akart meztelenkedni. "Csak egy prűd angol kislány voltam. Bárcsak ne lettem volna az!" - sajnálkozik most már Ward, aki szerint a meztelenkedés nem nagy dolog a színész számára.

"A filmkészítés üzlet, nem kell teljesen komolyan venni. Nem rákot gyógyítunk - ez szórakoztatás. Azt akarjuk, hogy az emberek beüljenek a filmre" - tette hozzá a színésznő, aki jelenleg rendezőként csillogtatja tehetségét. Csodálatos Kate (Beautiful Kate) című filmjét nemrég mutatták be a sydney-i filmfesztiválon.

Címlapról ajánljuk
Nem leszek másodhegedűs - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár
Folyamatos patthelyzet Ausztriában

"Nem leszek másodhegedűs" - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár

Noha a szeptember végi ausztriai parlamenti választásokon fölényes győzelmet arató radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke továbbra is a leghatározottabban magának követeli a kormányalakítást, koalíciós partner híján aligha lesz lehetősége erre, a szélsőjobboldalinak tartott párt vezetője hiába szólította fel Karl Nehammer kancellárt, a konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) elnökét a koalícióban való másodhegedűs szerepének elvállalására, Nehammer hasonló határozottsággal nemet mondott.

Vitézy Dávid: azt üzenték a választók, ha marad is a főpolgármester, a dolgok nem mehetnek tovább úgy, mint eddig

Ki kell jönnünk abból a politikai mocsárból, ahol mindenkinek megvan a maga dumája, de a vége az, hogy a város akármelyik részére is nézünk, nem fejlődik – mondta Vitézy Dávid, a Fővárosi Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője. Az InfoRádió n című műsorában beszélt a Fővárosi Közgyűlés feloszlatásának esélyeiről, a 15 perces városról és a HÉV-ek jövőjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×