eur:
389.5
usd:
361.65
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Rejtélyes kungfu-banda végzett a Kill Bill sztárjával?

Kungfusok ölték meg a Kill Bill egyik sztárját, David Carradine-t - állítja a színész családja. Szerintük a férfit azért gyilkolták meg, mert elmélyedt egy sötét harci művészet titkaiban.

A 72 éves Carradine, a hetvenes évek Kung Fu-sorozatának sztárját egy bangkoki hotelben találták meg holtan, meztelenül és kötéllel a nyaka, a csuklója és a férfiassága körül. A rendőrség szerint kikötözős játék miatt halt meg. A család jogásza szerint viszont alvilági csoportok leleplezésére készült, és emiatt kellett meghalnia.

Mark Geragos Larry King showműsorában beszélt arról, hogy a halálesetről ellentmondásos jelentések láttak napvilágot. Valaki pedig annyit tette hozzá, hogy Carradine-t nagyon érdekelték a titkos társaságok, szerette felmutatni a titkukat. Ez magyarázza a harcművészetekhez való vonzódását is.

Egyes összeesküvés-elméletek szerint Bruce Lee-t is kínai bandák ölték meg 1973-ban. A kungfu titkos társaságai évszázadok óta léteznek, és eredetileg arra szolgáltak, hogy megvédjék az egyszerű embereket a kínai hatalmasságok önkényeskedésétől, azonban azóta sokuk bűnözőcsoporttá változott.

Carradine családja arra kérte az FBI-t, hogy küldjön ügynököket Thaiföldre, aki felmérnék a terepet. A thai főváros vezetői, ahol a színész következő filmjét forgatta, azt állítják, a színész abba halt bele, hogy az agya hirtelen nem kapott több oxigént. Egy bangkoki újság azzal bőszítette fel a családot, hogy közölt Carradine-ről egy fényképet, ahogy egy szekrényben lóg felakasztva.

Carradine azóta volt szerelmes a harcművészetekbe, mióta eljátszotta egy szerzetes, Kvai Csang Kaine szerepét. Utolsó nagy dobása az volt, amikor Bill szerepét játszotta Quentin Tarantino filmjében, a Kill Billben.

Volt felesége, a szintén színész Marina Anderson szerint válásuk után olyan perverz szexjátékokba merült el, amelyek halálosan veszélyesek is lehettek volna. Hozzátette: ha kapcsolatba állt titkos társaságokkal, akkor arról a családja sem tudhatott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×