eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Betiltották a reklámot, mert túl szexi volt - még megnézheti!

Betiltották azt a parfümreklámot, amelyben Eva Mendes szerepelt, ugyanis a hirdetést engedélyező hatóság túl szexinek találta azt.

A Calvin Klein cég Secret Obsession nevű új parfümjét a szépséges színésznő, Eva Mendesszel reklámozta. A szexi sztár félmeztelenül vonaglott az ágyon, és egy pillanatra a melle is kivillant.

Az erotikától túlfűtött jelenet nem ment az amerikai médiahatóság rostáján, így nem kerülhet adásba.


A színésznőt nem bosszantja a betiltás, és úgy véli, mindez azt jelenti, hogy a reklám tipikusan calvinos, provokatív és elgondolkodtató.

"Szerintem a magabiztosság tesz szexivé egy nőt. Szeretem magam nőiesnek érezni, imádom a szoknyákat, de a farmert ki nem állhatom" - mondta Eva Mendes.

A reklámfilm kreatív igazgatója, Fabien Baron korántsem volt ilyen nyugodt. "Ennek az országnak már egy új elnökre lenne szüksége. Vicc és egyben idegesítő, amivé ez az ország vált."

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×