eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Hollywood tudott Heath Ledger gyógyszerfüggőségéről

A januárban gyógyszer-túladagolásban meghalt ausztrál színész gyógyszerfüggő volt - állítja egy tekintélyes amerikai szakértő, aki szerint járványszerűen terjednek az ilyen esetek.

Dr. Drew Pinsky szerint nem volt titok Hollywoodban, hogy Heath Leadger gyógyszereken él. "Sokan voltak olyanok, akik komolyan aggódtak emiatt" - mondta az Egyesült Államokban közismert szakértő, akinek tévé- ás rádióműsora is van a káros szenvedélyekről.

Januárban manhattani lakásán találtak rá a 28 éves Heath Leadger holttestére. A boncolás kimutatta, hogy az ausztrál színész hat különböző fajta gyógyszer - többek között nyugtató, altató és fájdalomcsillapító - túladagolásában halt meg.

A szókimondó orvos, aki egy Los Angelesi kórházban is praktizál, elmondta: bár nem ismerte a színészt, nem találkozott még olyan beteggel, aki nem volt függő és ennyi gyógyszert vett be egyszerre.

Pinsky szerint a színész a receptre felírt gyógyszerek okozta függőségi járvány áldozata, és rengeteg olyan beteg van, akik hasonlóképpen hal meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×