eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Nem szégyenlős a sztárfocista csodaszép barátnője - képekkel

Míg az európai futballelit az Európa-bajnokságon szerepel, a tornáról meglepetésre lemaradó angol válogatott tagjai nyaralásukat töltik. Joe Cole és Peter Crouch is a Karib-tengeren pihen.

A Liverpool csatára és barátnője, Abbey Clancy St. Bart szigetén nyaral egy olyan szállodában, ahol egy éjszakára 1600 fontba (500 ezer forintba) kerül egy szoba - a válogatott játékos heti 60 ezer fontos fizetése mellett ez nem okoz gondot. Az üdülőparadicsom olyan sztárok kedvelt nyaralóhelye, mint Mariah Carey és Mick Jagger.

Peter Crouch és modell barátnője mindenestre remekül érezte magát, Abbey Clancy még a bikinifelsőjétől is megvált, hogy jobban lebarnuljon. A képeket megnézheti, ha ide kattint.

Eközben a Chelsea klasszisa, Joe Cole menyasszonyával Barbadosban nyaral. A labdarúgó és fitneszedző barátnője, Carly Zucker sem adta alább: egy éjszakára 1900 fontba került a szálloda lakosztály.

"Itt gyakran pihennek nagy sztárok, de Carly külön bűbájt hozott magával. Joe Cole egy igazán szerencsés férfi" - mondta a hotel egyik munkatársa.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Van egy hely, ahol máig nem ért véget a második világháború

Van egy hely, ahol máig nem ért véget a második világháború

Japán és Oroszország kapcsolata az elmúlt években nem alakult túl jól, amely jelentős részben a történelmi ellentétek megoldatlanságán alapul. A két hatalom a japán szigetvilág északi részén került összetűzésbe, a területi kérdéseket pedig a második világháború óta nem sikerült megnyugtatóan rendezni, ezért jogi szempontból gyakorlatilag itt még egyáltalán nem fejeződött be a konfliktus. Voltak próbálkozások a helyzet rendezésére, ám a jelenlegi geopolitikai szituáció egyáltalán nem tűnik kedvezőnek a konstruktív párbeszédre, mivel a felek álláspontja egyre inkább távolodni látszik. Pedig a lezárás akár követendő példát is állíthatna szerte a világon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×