eur:
388.52
usd:
360.61
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Autósok kerülgették az elütött nyugdíjast - videó csak erős idegzetűeknek!

Sem a gyalogosok, sem az autósok közül nem sietett senki annak a 78 éves férfinak a segítségére, aki egy forgalmas utcán ütött el az autó. A szerencsétlent egészen addig kerülgették az arra járók, míg véletlenül arra nem járt egy rendőrautó.

Az egész Egyesült Államokat sokkolta az a szívtelenség, amelyet a connecticuti Hartford lakói mutattak Angel Arce Torres iránt. A 78 éves férfi tejért ugrott le a boltba, de figyelmetlenül kelt át a forgalmas, kétszer egysávos utcán, és egy gyorsan haladó, sötét színű Honda elütötte.

Ez még önmagában sajnos nem különleges eset, az azonban igen, hogy egy internetre is felkerült videófelvételből egyértelműen kiderül: senki sem sietett a szerencsétlen nyugdíjas segítségére.

Az autók kikerülték az utca közepén fekvő testet, amelyhez egyetlen járókelő sem ment oda, hogy megnézze, él-e még Angel Arce Torres, vagy gyors orvosi segítséggel megmenthető.

A férfi egészen addig feküdt moccanatlanul a földön, amíg véletlenül arra nem jött egy rendőrautó.

A rendőrség a videófelvétel segítségével próbálja meg azonosítani a Hondát, amelynek a vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, miután elütötte a férfit. Torres csodával határos módon túlélte a balesetet, de megbénult, és az állapota kritikus.

A rendőrség döbbenten áll a helybéliek érzéketlensége előtt. "Magunkba kellene néznünk, hogy rájöjjünk: mitől veszítette el egy egész város a könyörületet és az erkölcsi értékeket. Senki nincs ma már tekintettel a másikra" - hangsúlyozta Daryl Robert hartfordi rendőrfőnök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×