eur:
389.15
usd:
363.69
bux:
68242.11
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Fegyházbüntetés a fegyvereket eladó exrendőrnek

Első fokon hét év fegyházbüntetést kapott egy volt rendőr. S. Zoltán a vád szerint 2001-ben két gépfegyvert és három pisztolyt adott el N. Lászlónak, aki a fegyvereket a móri bankrablásnál használta. A tatabányai bíróság súlyosbító körülményként értékelte, hogy a vádlott a cselekmény elkövetésekor rendőr volt.

Első fokon hét év fegyházbüntetést kapott S. Zoltán, aki a vád szerint 2001-ben két gépfegyvert és három pisztolyt adott el N. Lászlónak; a férfi a fegyvereket a móri bankrablásnál használta.

A tatabányai bíróság súlyosbító körülményként értékelte, hogy a vádlott a cselekmény elkövetésekor rendőr volt.

A 35 éves tatabányai férfit tavaly májusban fogták el a terrorelhárítók. A Nemzeti Nyomozóiroda álláspontja szerint S. Zoltán nem volt ott Móron.

W. Róbertet azzal gyanúsítják, hogy 2002-ben a móri bankfiók ajtajában állva ő küldte el az érkező ügyfeleket, amíg társa, N. László a pénzintézetben megölt nyolc embert. N. László tavaly júliusban öngyilkos lett.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×