eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Összeköltözött orvosával a rocklegenda

Keith Richards saját otthonába költöztette azt az agysebészt, aki 2006-ban életmentő műtétet hajtott végre rajta, miután leesett egy fáról. A Rolling Stones gitárosa azóta olyannyira összebarátkozott az új-zélandi Andrew Law-val, hogy azóta sülve-főve együtt vannak, mi több, a doktor fizetést is kap az együttestől.

Kis híján életét veszítette 2006-ban Keith Richards, amikor a Rolling Stones világkörüli turnéja közben a Fidzsi-szigeteken leesett egy fáról. A gitároson akkor életmentő agyműtétet kellett végrehajtani, ami miatt a turné egyes európai állomásait törölték is.

A 64 éves rocklegendát egy új-zélandi sebész, Andrew Law műtötte meg, sikeresen, így Keith Richards pár héten belül teljesen felépült.

Az orvost ugyanakkor a gitárost biztosító társaság felkérte, hogy kísérje el a turné hátralévő részén, így biztosítva, hogy nem lép fel semmilyen komplikáció a műtétet követően.

Az eleinte kényszerű együttlét során azonban a két férfi olyannyira összebarátkozott, hogy Andrew Law jelenleg már Keith Richards családjával él, megosztva idejét az amerikai Connecticutban és az angliai West Sussexben lévő ingatlanok között.

"Néha elmegyünk és eszünk egy kis halat sült krumplival és leöblítjük egy kis sörrel. Keith olyan, mint bármely más 64 éves" - mondta az orvos, aki egyébként fizetést is kap a Rolling Stonestól.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta az előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×